Behandlingar

Känner du att det är dags för en förändring i ditt liv? Är du ute efter att få en bestående energipåfyllning rekommenderar jag att du genomgår en AuraTransformationTM. Vill du göra en förändring eller göra nåt bra ännu bättre kanske en coachning passar dig.

AuraTransformation

En Auratransformation är en behandling som du gör bara en gång i livet och tar 2,5h.


Under behandlingen startar en process i dig och målet med den processen är att du ska komma i balans. Dvs behandlingen är ett verktyg för att du ska kunna börja lita på dig själv.


Innan du gör en Auratransformation ska du läsa boken "Balans på alla plan" av Anni Sennov för att se om detta är något du vill göra.


Genom en AuraTransformation™ kommer du bli mera 'Du'. Du kommer lättare kunna sätta gränser och veta vart du vill med ditt liv och dessutom gå i aktion med det.


Du kommer lättare kunna behålla din egen energi genom att energisortera.


Är du redo att ta ansvar för ditt liv?

Balansering

Vi kan alla behöva en energipåfyllning ibland. Då när det känns extra jobbigt och du är dränerad på energi. Det är då helt ok att fylla på batterierna igen.


Efter det att du gjort en Auratransformation behövs en balansering som tar 1,5h. Efter det kan du behöva det inom 3-6 månader. Det beror helt på hur ofta du energisorterar och hur mycket energi du gör av med.


Är du intresserad av boken "Balans på alla plan" av Anni Sennov så kan du köpa ett ex av mig. Kontakta mig då.


Jag har gjort min AuraförmedlarTM-utbildning hosTherese Lindberg som i sin tur är utbildad av Anni Sennov.


Coachning

Är det dags att genomföra en större eller mindre förändring i ditt liv? Eller kanske vill du göra nåt som redan är bra ännu bättre. Genom coachningssamtal kan jag hjälpa dig inse vad du vill och hjälpa dig att börja ta stegen närmare ditt mål.


Samtalen kan ske via Skype eller telefon - det som passar Dig.


Som terapeut har jag tystnadsplikt och för mig är det viktigt att mina klienter kan känna sig trygga och avslappande i vår kontakt.


Jag är Diplomerad Coach via Gothia Akademi.


AURATRANSFORMATION™

Auraförmedlare i främst Dalarna och angränsande län

DIPLOMERAD COACH

sker via Skype eller telefon

Kontakta mig

073 - 820 88 98

2019 © EVALOTTA HOLM